torsdag 18. desember 2008

MENY.1

FORRETTER & SUPPER

19. Rekechips (Norsk)
Shrimp chips (Engelsk)

20. Vårrull, sprøstekt med salat
Spring roll with salad

21. Peking suppe
Peking Soup

22. Kylling suppe
Chicken soup

23. Scampi i hvitløk saus
Prawns in garlic sauce

24. Rekecocktail
Shrimps cocktail


HOVEDRETTER

25. Husets anbefaling: CHOPSUEY DE LUXE
Serverse i ildfast form som inneholder scampi, biff,
kylling, svinekjøtt, samt en rekke forskjellige grønnsaker
i chili/ hvitløk saus
Szechuan pot with prawn, beef, chicken, pork and
Garlic/ chillisauce

26. Biff chopsuey
Beef chopsuey

27. Biff med bambusskudd & champignon
Beef with bamboo shoots and mushrooms

28. Kinesisk pepper biff med løk
Chinese pepper beef with onion

29. Biff med sursøt saus
Beef with sour sweet sauce

30. Biff a la Sichuan
Beef in Sichuan


KINA MAT, NORSK MAT, PIZZA,

TAKE AWAY OG BORDBESTILLING

TIF.61281380

VELKOMMEN